logo
logo
Módne trendy

Jarné topánky na každú príležitosť

Jarné topánky na každú príležitosť

Sezóna 2021 prináša množstvo nových modelov topánok. Vyberte si tie pravé na každú príležitosť!

Športová obuv do posilňovne i na beh

Zvoľte si vhodnú obuv na šport a odľahčite svojim kolenám. Na beh sú najlepšie tenisky s pružnou podrážkou, ktorá tlmí nárazy a tak sa môžete plne venovať aktivite bez obmedzení. Na záťažové tréningy siahnite po ľahkých teniskách s protišmykovou podrážkou. Ohromí vás sivo – ružová alebo čierno – fuksiová kombinácia?


Tenisky na pohodlnú prechádzku mestom

Tenisky vždy kombinujte k celkovému štýlu outfitu. Ku kombinácii trička a riflí sa vám hodia plátené tenisky v dievčenskej ružovej. Ak máte rady extravaganciu a hravosť, potešia vás tenisky s kvetinovým vzorom – hit tejto sezóny. Naopak k letným šatám a elegantnejším kúskom vkusne doladíte biele tenisky, ktoré nikdy neomrzia.


Derbies pre elegantné dámy milujúce komfort

Derbies sa hodia k nohavicovému kostýmu, ako aj k šatám voľného strihu. Hladké derbies najlepšie zladíte so šatovým outfitom. Klinová podrážka pôsobí mohutne, preto po nej siahnite v spojení s jednoduchým outfitom. Zaujímavým kúskom sú aj modely s kombináciou dvoch materiálov.

Derbies pre elegantné dámy milujúce komfort

Sandále na teplé aprílové dni

Vyrazte do prvých teplých dní so zladenými sandálmi. Tohtoročný hit v podobe sandálov na kline v žiarivej modrej vám chýbať nemôže! K prírodnému looku sa môžete poohliadnuť po sandáloch ažúrového vzhľadu na opätku s dreveným vzorom. Ak vás čaká dlhý deň na nohách, namiesto opätkov zvoľte pohodlné sandále na rovnej podrážke

Zanechajte nám komentár