logo
logo
Inšpirácia pre domácnost Zaujímavé informácie

Farby Vianoc. Objavte 5 kombinácií pre tohtoročnú výzdobu

Farby Vianoc. Objavte 5 kombinácií pre tohtoročnú výzdobu

Uprednostňujete tradičné vianočné farby alebo radšej experimentujete? Prinášame kombinácie pre tento rok, z ktorých si vyberiete v každom prípade!

Klasika v podaní červenej, zelenej a zlatej

Stálica, ktorá vždy navodí tú pravú vianočnú atmosféru. Platí evergreen aj u vás? Uchopte tento rok originálne a prestrite svoj stôl bielym obrusom s potlačou imela a červených bobúľ. Svetlý podklad dojem zjemní a ozvláštni. Pridajte zlaté príbory, svietnik či vázu a je hotovo!

Zemité tóny a strieborná

Neutrálne farby ako béžová, hnedá a krémová sa dostávajú do popredia aj v období Vianoc. Obľúbená je ich kombinácia s drevom a ďalšími motívmi. O slávnostný dojem sa postarajú lesklé dekorácie a strieborné ozdoby.

Jemnosť bielej a zlatej

Čistá kombinácia bielej so zlatou funguje vždy a existuje nespočet možností, ako tieto farby využiť. Zvoľte napríklad sadu bielo-zlatých servítok s motívom hviezdy, ktoré sú už zložené a pripravené na servírovanie.

Severský štýl s červeno-bielou

Inšpirujte sa vianočnými tradíciami zo Škandinávie a vyzdobte svoj domov červenou a bielou. Bojíte sa strohosti? Zamerajte sa predovšetkým na červené dekorácie a väčšie množstvo svetielok. Samozrejmosťou sú kožušinky a drevené doplnky.

Sofistikovaná šedo-zlatá

Je na vás vianočnej bielej už priveľa? Vymeňte ju za šedú! Spojenie šedej a zlatej pôsobí novodobým dojmom a pristane modernému aj tradičnému interiéru. Nech sa už rozhodnete pre šedý damaskový obrus alebo mäkký pléd, Vianoce u vás budú viac než štýlové.

Zanechajte nám komentár