logo
logo
Módne trendy

Farby, ktoré vám toto leto nemôžu chýbať!

Farby, ktoré vám toto leto nemôžu chýbať!

Prečítajte si v našom blogu, čo sa toto leto nosí. Farebnú paletu máme veľkú, stačí si vybrať odtieň, ktorý vám pristane najviac.

Šafranová – najväčší trend tejto sezóny!

Sýto žltá s jemnou prímesou zlatej – to je šafranová. Jeden z najväčších trendov tejto sezóny rozhodne vo vašom šatníku nesmie chýbať. Skvelou voľbou sú tieto nádherné šaty s výšivkou alebo šaty s vreckami. Celý outfit doladíte horúcou červenou, ktorá toto leto zažíva boom taktiež.

Koralová ružová – romantika s ľahkou kombinovateľnosťou

Nežnosť tohto leta sa skrýva v koralovej ružovej. Ľahká a romantická farba vás dostane skvelou kombinovateľnosťou. Vystúpte z vašej komfortnej zóny a ku koralovým nohaviciam dolaďte doplnky v tyrkysovej alebo modrej.

Sýtočervená (Flame Scarlet) – ohnivá pre vášnivú divu

Pusťte do života plamene vášne! Z tejto ohnivej červenej sála horúčka sobotňajšej noci. Buďte jej súčasťou. Ak sa nebojíte vzrušujúcej jazdy, zakúpte si plisované šaty alebo ¾ nohavice a vyrazte! Luxusnú bodku outfitu dodáte pomocou zlatých doplnkov.

Vyblednutý denim – evergreen pre štýlové ženy

Farba rifľoviny sa v trendoch obliekania vyskytuje už pár desiatok rokov a toto leto jej znova patrí zvýšená pozornosť. Ľahká, nevtieravá a ľahko kombinovateľná farba si určite podmaní aj vás. Nebojte sa experimentovať a k džínsovej sukni s korálikmi si obujte karamelové espadrilky alebo zlaté sandále.

Blankytne zelená – energia (nielen) do práce

V porovnaní s minuloročnou limetkovou zelenou je Biscay Green úplne iná. Kým limetková zelená žiarila a vystupovala z davu, táto zelená s jemným nádychom tyrkysovej vám dodá energiu. Skvelo sa hodí napríklad k svetloružovej, broskyňovej alebo svetložltej. Psst! Povráva sa, že zelená je farba do práce, pretože vám môže pomôcť s povýšením. Potešte sa novými šatami alebo tunikou a kto vie, možno sa na vás usmeje šťastena aj v práci.

Svetložltá – ranné lúče po celý deň

Táto jemná žltá farba vzbudzuje šťastie a naplní vás pozitívnou energiou. Zahaľte sa do prvých ranných lúčov vďaka tejto farbe a zažeňte negatívne myšlienky. Či si už vyberiete tričko s výšivkou alebo dlhú tuniku, príjemnému dňu sa nevyhnete. Skvelo sa kombinuje so zemitými farbami ako napríklad svetlo hnedá, alebo sivá. Celý outfit ale oživíte napríklad aj tyrkysovou. Výber je len na vás!

Zanechajte nám komentár