logo
logo
Módne trendy

Čo sa bude nosiť túto jeseň?

Čo sa bude nosiť túto jeseň?

Novej sezóne budú vládnuť strapce, výrazné goliere aj krátke svetríky. Pozrite sa na tie najlepšie kúsky, ktoré sme pre vás vybrali.

Strapce, kam sa pozriete

Strapce budú v jeseni veliť vašim šatníkom a objavia sa naozaj všade. Zamilujte si kabáty so strapcovými rukávmi, kabelky, topánky a sukne so strapcami a oslavujte pohyb! Tento zaujímavý doplnok môžete vziať na kávu s kamarátkou, do práce a hodí sa taktiež na slávnostnejšie príležitosti. Oblečte top so strapcami a džínsové nohavice, cez rameno prehoďte strapcovú kabelku a uvidíte, ako si strapce obľúbite.

Vybočte z davu s výrazným golierom

Zaujmite golierom, ktorý len tak nikto neprehliadne. Čipkovaný, biely alebo vysoký golier dodá outfitu ten správny šmrnc. Tento elegantný detail pritiahne pozornosť k vášmu krku a vy budete vyzerať elegantne a štýlovo zároveň. Nech sa už rozhodnete pre klasickú košeľovú blúzku, dlhšiu tuniku alebo elegantný kabát, variant s golierom dá všetkým jasne najavo, že poznáte horúce trendy.

Skrátený (cropped) sveter jednoducho musíte mať

Ak by ste si na jeseň mala zaobstarať iba jednu vec, potom by to mal jednoznačne byť skrátený (cropped) sveter. Tento praktický kúsok môžete obliecť už teraz počas chladnejších večerov. Vsaďte na klasické čierne bolerko, ktoré jednoducho zladíte s ostatnými kúskami zo svojho šatníka alebo dajte prednosť napríklad veselej zelenej. Originálne riešenie predstavuje taktiež pončo pulóver s rukávmi k lakťom.

Zanechajte nám komentár