logo
logo
Praktické tipy Zaujímavé informácie

Buďte v pohybe aj počas leta

Buďte v pohybe aj počas leta

Spríjemnite si letné mesiace športom v prírode alebo v meste. Využite leto naplno, vylepšite kondíciu a vyformujte postavu.

Investujte do nového outfitu

Začnite so športom v novom oblečení a cíťte sa príťažlivo a pohodlne. Nebojte sa siahnuť po pohodlných šortkách vo voľnom strihu. Ak sa na kraťasy necítite, môžete zvoliť aj krátke legíny s leopardím vzorom, alebo voľné ⅞ nohavice.  K nohaviciam stačí doladiť pohodlné tričko alebo top a hurá športovať. 

Nezabudnite na výber správnej podprsenky

Podprsenka je najdôležitejším športovým kúskom pre ženy. Podprsenka vám musí sadnúť ako uliata a poskytnúť vám 100% oporu aj pri náročnejších športoch ako je beh či “jumping”. Ak s cvičením začínate a čaká vás iba pokojnejší šport ako jóga, siahnite po podprsenke s nižšou oporou. Tieto podprsenky bývajú mäkšie a pohodlnejšie. Ak ale začínate s behom alebo náročnejším športom, vyberajte podprsenky so strednou a vysokou oporou.

Perte športové oblečenie správne

Športové oblečenie perte s pracím gélom, ktorý je určený na športové oblečenie. Ochránite tak vrstvu, ktorá sa stará o odvádzanie potu. Rovnako tak zabudnite na pranie s avivážou, ktorá funkčnú časť športových odevov ničí. 

Správna obuv zachráni vaše kolená

Obuv, rovnako ako podrpsenky, vyberajte podľa športu. Základom je ale vybrať botasky, ktoré budú mať vhodnú podrážku a najmä správny materiál, ktorý sa postará o priedušnosť chodidiel. K topánkam pridajte aj športové ponožky, ktoré lepšie odvádzajú pot a majú zosilnenú pätu. 

Zanechajte nám komentár