logo
logo
Inšpirácia pre domácnost

Ako zariadiť spálňu v minimalistickom, škandinávskom alebo vintage štýle

Ako zariadiť spálňu v minimalistickom, škandinávskom alebo vintage štýle

Neviete sa rozhodnúť, aký štýl zvoliť do spálne? My v Blancheporte vám poradíme!

Minimalistický štýl – jednoduchý a elegantný

Ak milujete jednoduchosť a neutrálne farby, toto je váš štýl. Vyhádžte všetko prebytočné a nechajte interiér dýchať jednoduchosťou. Pri štýle postele sa poobhliadnite po nenápadných rámoch v bielej alebo čiernej farbe, prípadne vyberte posteľ, ktorá nemá žiaden rám. Vyberte si jednofarebné obliečky v šedej alebo bielej a taktiež jednoduché závesy.

Škandinávsky štýl – svieži a príjemný

Štýl pre milovníkov jednoduchosti, pre ktorých je ale minimalizmus veľmi strohý. Základom je zvoliť si malú škálu farieb a pracovať s ňou. Siahnite po svetlých farbách, držte sa minimalizmu a zvoľte si zopár doplnkov, ktoré spálňu oživia. Do sivožltej spálne sa rozhodne hodí posteľná bielizeň Colombine. Pokiaľ vám viac vyhovuje jednofarebné oblečenie postele, môžete siahnuť po kožušinovom prehoze. V oboch prípadoch do štýlu zapadnete.

Vintage štýl – útulný a romantický

Útulný štýl, ktorý je plný  príjemných farieb a kvetinových vzorov. Základom je správne zvoliť farby a vzory a môžete sa začať hrať. Ku kombinácii sivej a ružovej sa hodí posteľná bielizeň s ružami. Doplňte ju čerstvými ružami v črepníku a vyspíte sa naozaj doružova.

Zanechajte nám komentár