logo
logo
Nezařazené

Ako kombinovať nohavice, a ktorý strih je pre vás ten pravý?

Ako kombinovať nohavice, a ktorý strih je pre vás ten pravý?

Chino, slim, elastické alebo rovné. Aký typ nohavíc sa hodí na vašu príležitosť a k vašej postave? Inšpirujte sa našimi tipmi. 

Chino nohavice do práce

Chino nohavice sú ideálnou voľbou pre ženy pracujúce v kancelárii bez striktného dress-code. Svojim voľnejším strihom sú pohodlnejšie ako klasické business nohavice, no vzhľadom sú formálnejšie ako džínsy. 

🌼 Výber chino nohavíc. 🌼

Slim nohavice na zvýraznenie nôh. 

Slim, alebo úzke nohavice, by určite nemali chýbať v šatníku každej ženy, ktorá je hrdá na svoje nohy a chce ich ukázať. Priľnavým strihom nechajú prirodzené krivky vyniknúť a vďaka širokej ponuke farieb a materiálov si môžete vybrať množstvo kúskov na rôzne príležitosti.

🌼 Výber slim nohavíc🌼

Pohodlné elastické 

Tento typ nohavíc je ideálnym na dlhé cesty alebo prechádzky v meste. Ak máte široké boky, určite siahnite po kúsku s rozšírením pri členkoch. Pre ženy, ktoré chcú nohy zvýrazniť je ideálnou voľbou úzky strih a legíny. 

🌼 Výber elastických nohavíc 🌼

Rovné nohavice na zjemnenie bokov

Ak vás trápia širšie boky, alebo chcete zamaskovať nedostatky, siahnite po rovnom strihu, ktorý sa postará o optické zúženie nôh. Vyberte si správny materiál a farbu a môžete ich kombinovať s blúzkou ale aj tričkom. 

🌼 Výber rovných nohavíc 🌼

Zanechajte nám komentár