logo
logo
Inšpirácia pre domácnost

Ako sa vyspí doružova celá rodina? Viem to!

Ako sa vyspí doružova celá rodina? Viem to!

 Ako má každý iný štýl obliekania, sú iné aj požiadavky každého človeka na posteľnú bielizeň. Aké kúsky splnia  požiadavky aj tých najnáročnejších z Vás? Poďme sa na to pozrieť. 
 
Moja rodina miluje spánok a ja nie som výnimkou. Preto chcem, aby sme zaspávali v naozaj kvalitných perinách, vďaka ktorým sa poriadne vyspíme. Vybrať to pravé nie je nič jednoduché, ale našťastie som sa s tým popasovala a poradím aj Vám.
 

Aj tí nenároční si zaslúžia  kvalitu

Ja sama si na špeciálnu posteľnú bielizeň nepotrpím. Jediné, čo ma zaujíma je to, aby som sa ráno zobudila oddýchnutá, bez přeleželého krku a aby som sa v noci príliš nepotila. Stačí mi tak zdanlivo obyčejný vankúš z mikrovlákna, ktorý je pritom úžasne pohodlný a zostáva stále nadýchaný.

Prikrývam sa perinou z podobného materiálu. Ten je navyše ultra tenký, takže sa v perine cítim príjemne, nech je leto alebo zima.

 

Keď Vás trápi zdravie…

Môj manžel sa bohužiaľ nespokojí s tým čo ja. Často ho totiž trápia bolesti chrbta a šije, a tak vyžaduje naozaj medicínsky preverený vankúš, vďaka ktorému jeho bolesti aspoň trochu poľaví. Po mnohých pokusoch objavil biorevoluční vankúš, ktorý je vyrobený z kvalitnej pamäťovej peny. Tá zaistí prirodzenú polohu hlavy a krku počas spánku. Od tej doby sa manželové ťažkosti začali pomaly zlepšovať.

Ani v prípade prikrývky som u manžela nemohla siahnuť po osvedčenej klasike, ktorou sa prikrývam ja. Trpí totiž nadmerným potením, a tak sme dlho márne hľadali niečo, v čom by sa mohol v pohodlí vyspať. Až nedávno mi kolegyňa poradila, že máme na Blancheporte novo v ponuke prikrývku proti poteniu. Tá je špeciálne vyvinutá tak, že odvádza vlhkosť a zaisťuje optimálnu cirkuláciu vzduchu. Manžel si ju nemôže vynachváliť!

 

Pre deti len to najlepšie

Pretože sú moje deti alergici, musela som pri výbere posteľnej bielizne rovno zabudnúť na perové kúsky. Namiesto toho som im kúpila vankúše, ktoré sú krásne nadýchané, antibakteriálne, a zároveň v sebe majú vločky s viskoelastickej pamäťovej peny. Po perí ani stopy 🙂

A čo perina? Rovnako ako u vankúša bolo nutnosťou zohnať tie antialergénne. Na leto mám navyše pre deti priedušnejšie prikrývky, aby im v noci nebolo teplo. A aby sa do postele tešili, zaobstarala som im farebné. Vďaka špeciálnej úprave sú odolné voči škvrnám, takže sa nemusím báť žiadneho maléru s pitím 🙂

 

Aby sa hostia mali ako v bavlnke

Nezabudla som ani na našich hostí. K dispozícii u nás doma majú malú hostinskú izbičku a aj tu som vybavila kvalitnou bielizňou. Návšteva zloží hlavu do rovnakých vankúšov, aké mám ja. Podľa ich odpočinutého výrazu po ránu súdim, že bolo dobré rozhodnutie je zaobstarať.

Čo sa týka periny, chcela som, aby sa u nás hostia cítili príjemne. Preto som vybrala ľahkú prikrývku z mikrovlákna, v ktorej Vám je v akomkoľvek počasí nádherne. Je navyše vyhotovená v dizajne kvetín, takže zároveň funguje aj ako bezchybne vkusný doplnok do izby.
 

V akých perinách zaspávate Vy? Máte nejaké špeciálne textílie? Dajte mi vedieť na našom Facebooku

Zanechajte nám komentár