logo
logo
Módne trendy Praktické tipy

Ako na domácu pohodu: 3 tipy pre Vás

Ako na domácu pohodu: 3 tipy pre Vás

 

Zima je obdobím, kedy prirodzene trávime najviac času doma v teple, zatiaľ čo vonku vyčíňa mrazivé počasie. Väčšinu aktivít nechávame až na jar a radšej v pokoji odpočívame. A to je dobre – čerpať sily a zrelaxovať telo aj myseľ je veľmi dôležité. A ja Vám poradím, ako si domácu pohodu užiť naozaj na maximum!

 
 

Povedzte „áno“ teplákom

Domáce oblečenie nemusí nutne znamenať staré vyťahané tepláky a deravé tričko na donosenie. Veď aj doma sa chceme cítiť dobre. Vyberajte preto starostlivo, v čom budete tráviť voľný čas. Ideálne je siahnuť po voľnom bavlnenom oblečení, ktoré je priedušné a nikde Vás neškrtí. Ja sama sa vždycky po náročnom dni v práci teším, až doma skočím do svojich obľúbených teplákov, na ktoré nedám dopustiť 🙂

Tip pre Vás: Neholdujete teplákom? Skúste pružné legíny, ktoré sa prispôsobia Vašej postave a padnú Vám ako uliate.

 
 

Zahrejte sa

Určite to tiež poznáte. Dorazíte domov vymrznutí z vonku a poriadne si zatopíte, aby ste sa zahriali. V dobe, kedy cena energií prudko stúpa, však toto riešenie nie je úplne najlepšie. Preto na to choďte šikovne ako ja a radšej sa poriadne zababušte do mäkučkej fleecovej mikiny alebo kvalitného teplého svetra.

Tip pre Vás: Tiež máte často studené nohy ako ja? Obstarajte si pre takú príležitosť huňaté ponožky s baránkom, ktoré Vaše nožičky spoľahlivo udržia v teple.

 
 

Ani večer sa nemusíte triasť zimou

K večeru vonku prituhuje a občas je to poznať aj v interiéri. Tomu, aby ste sa klepali zimou, ale možno jednoducho predísť. Po kúpeli si namiesto klasickej nočnej bielizne, oblečte teplé flanelové pyžamo. Tento pevný materiál neprepúšťa chlad, a tak máte istotu, že Vám v ňom bude tak akurát. Ak sa ale zaradzujete medzi večných zmrzlíkov, siahnite radšej po mäkkom fleecovom pyžame. Nielenže Vám v ňom bude naozaj teplo, ale navyše si ho zamilujete pre jeho hebkosť a jemnosť.

Tip pre Vás: Než pôjdete do postele, cez pyžamo si pokojne prehoďte aj dlhý teplý župan alebo pohodlné fleecové pončo. Ak domáci outfit doplníte aj hrejivými papučami, môžete dať zime zbohom:-)

 

V akom oblečení radi trávite voľné dni? A aké kúsky s obľubou nosíte, keď Vám je chladno? Dajte mi vedieť do komentárov.

Vaša Jana

Zanechajte nám komentár