logo
logo
Módne trendy

6 dokonalých sviatočných outfitov

6 dokonalých sviatočných outfitov

S príchodom jari nás opäť čakajú také radosti ako napríklad svadby, záhradné párty, rodinné stretnutia a iné oslavy, na ktoré je potreba byť ako sa patrí oblečená. A ja vám poradím, v čom rozhodne nešliapnete vedľa!

 
 

Sviatočné udalosti neznesú len tak hocijaký outfit. Rovno zabudnite na džínsy, vyťahané svetre a obyčajné tričká. Toto si žiada niečo skutočne špeciálneho! Na svoje si tak prídu predovšetkým milovníčky formálnejších blúzok, kostýmových nohavíc, šatov či sukní.

 
 

Oslava narodenín

Oslavuje niekto z vašich priateľov alebo rodiny narodeniny? V tom prípade oprášte svoje obľúbené šaty. Ideálne sú tie so zaujímavým vzorom či potlačou. Vyhýbať sa nemusíte ani veselým farbám. Ak ale máte radšej triezve modely, pokojne stavte na čiernobielu kombináciu. K šatám si obujte pekné sandále a môžete vyraziť za oslávencom!


 
 

Záhradná párty

Keď sa povie záhradná párty, už len tá predstava v nás evokuje pohodu, pokoj a príjemne strávený čas po boku našich blízkych. A práve podľa toho voľte tiež oblečenie. To by malo byť eleganté a pohodlné zároveň. Skrátka tak, aby ste sa cítila celý den skvele! Na také príležitosti sú ideálne vzdušné šaty z príjemného materiálu. Pozornosť venujte aj topánkam. Mne sa pri takých událostiach osvedčili baleríny alebo sandále bez podpätkov 🙂


 
 

Dôležitá návšteva

Dostala ste pozvánku na návštevu, ktorá je z nejakého dôvodu dôležitejšia ako inokedy? V tom prípade nechajte svoje všedné oblečenie na dne skrine. Teraz je totiž ten pravý čas na kúsky, ktoré je bežne škoda nosiť, ale zároveň sa príliš nehodia ani na klasické formálne akcie. Čo napríklad krátky overal? Ten si bude rozumieť ako s podpätkami, tak s pohodlnými poltopánkami.


 
 

Firemná akcia

Čaká vás firemná akcia? Potom je vám asi jasné, že to bude chcieť nejaký business model. Nemusíte ale mať obavy z priliehavých puzdrových šiat alebo krátkych sukní. Môžete z toho vykorčuľovať elegantne – oblečte si pohodlnú blúzku, 3/4 nohavice rovného strihu a pekné sako. A ak má byť teplo, pokojne si obujte decentné sandále. Podpätky v takomto prípade môžete nechať doma 🙂


 
 

Sviatočný obed

Od sviatočného obeda si vždycky sľubujeme bohaté menu plné chutných pokrmov, ktorými si napcháme pupok. A navyše v spoločnosti ľudí, ktorých máme rady. Čo viac si priať… V tomto prípade si oblečte kúsky, ktoré vás po výdatnom obede nebudú príliš škrtiť. Ja často volím šaty, ale fajn sú aj 3/4 nohavice s voľným tričkom. A pretože budete väčšinu času sedieť, obujte si svoje obľúbené lodičky (pokojne aj tie na tom vražedne vysokom podpätku – pod stolom ich môžete nenápadne vyzuť:-) ).



 
 

Svadba

Dostali ste pozvánku na svadbu? Ak ste už v minulosti na nejakej bola, potom je vám viac ako jasné, že táto událosť takmer nič iného než elegantné šaty nepripúšťa. Neznamená to ale nutne, že sa budete musieť celý deň potiť v šatách z nepriedušného materiálu. Vyzrejte na to a oblečte si šaty voľnejšieho strihu ozdobené čipkou. Také za všetkých okolností vyzerajú veľmi žensky, zatiaľ čo vy sa budete cítit pohodlne. Namiesto vysokých “šteklí” obujte sandále na nižšom širokom podpätku a cez ramená sa nebojte prehodiť koženú bundu. Táto kombinácia vyzerá dokonale a neurazí ani počas svadobných radovánok.

 
 

Chcete vidieť naše sviatočné outfity v pohybe? Natočili sme ich pre vás. Mrknite na naše video 🙂

Zanechajte nám komentár