logo
logo
Módne trendy

3 horúce módne outfity na leto!

3 horúce módne outfity na leto!

Pustite do svojho šatníka čerstvý vietor a privítajte novú sezónu v trendy outfite. Inšpirujte sa našimi modelmi na leto, v ktorých v meste aj pri vode jednoznačne zažiarite!

#1 Letný party look

Chystáte sa na oslavu narodenín alebo dámsku jazdu? Predveďte sa v dokonalom párty outfite, ktorý zaujme na prvý pohľad. Stavte na istotu s trblietkami, výraznými farbami a nevšednými kombináciami. Dôležitú úlohu zohrajú taktiež doplnky, u ktorých platí: čim väčšie tým lepšie. Slávnostný look ľahko docielite pomocou dlhých šiat. Nikto vás určite neprehliadne v šatách s potlačou kašmíru, ktoré môžete doplniť o hnedý zapletaný opasok. Romantický vzhľad môžete trochu odľahčiť nízkymi čižmami s macramé v hnedosivej farbe.

#2 Grilovačka s priateľmi

Bez grilovačky sa žiadne leto nezaobíde. Vsaďte na kúsky, ktoré budú pohodlné a zároveň štýlové. Nie je nad pohodlný overal, krátky alebo dlhý. Krátky overal s výšivkou odhaľuje ramená a vytvára tak zvodný efekt. Overal stačí doplniť napríklad zaujímavou kabelkou okolo pása alebo na uši nasadiť výrazné náušnice v tvare lístkov.

#3 Plážový outfit

Nech už vyrážate na pláž, k rybníku alebo k rieke, siahnite po farbách a ľahkých materiáloch. Jednodielne plavky so sukničkou môžete nosiť pokojne ako šaty. Vďaka šikovnému strihu naviac opticky zvýrazníte ženské krivky. Keď sa trochu ochladí, prehoďte cez seba plážové pareo so strapcami v rovnakej farbe. Outfit k vode rozžiarite slameným klobúkom so šiltom, ktorý vášmu outfitu dodá šťavu.

Zanechajte nám komentár