logo
logo
Módne trendy

3 farby, ktoré vám v šatníku toto leto nesmú chýbať!

3 farby, ktoré vám v šatníku toto leto nesmú chýbať!

Nová sezóna si žiada aspoň malú zmenu v šatníku. Ak by ste si teraz v lete mali kúpiť len tri kúsky oblečenia, mali by byť určite v trendy farebných odtieňoch! Ktorými farbami by ste mali svoj šatník na leto doplniť?

Klasická modrá
Krásny odtieň kráľovskej modrej bol vyhlásený farbou tohto roka. Klasická modrá sluší každému, navyše vyjadruje pokoj a harmóniu. Hodí sa jak pre všetky farby vlasov, tak aj pre všetky príležitosti. Obliecť ju môžete do práce, na prechádzku alebo na schôdzku s kamarátkou. Skvelou voľbou je trebárs volánová sukňa, krátke jednofarebné šaty alebo blúzka s výšivkou.

Korálová farba
Korálová je odtieň na rozhraní oranžovej a červenej farby. Dobre sa kombinuje so svetlými neutrálnymi farbami, napríklad s bielou a béžovou. Zaujímavé je tiež spojenie korálovej s námorníckou modrou alebo tyrkysovou.  Blúzka v korálovej farbe si bude rozumieť so svetlou sukňou, korálové šaty so štvorcovým výstrihom zase môžete ozvláštniť zaujímavými doplnkami. Do mesta si v korálovej farbe obstarajte módne sandále na klinovom podpätku a v rovnakej farbe si potom vezmite k vode zaujímavé plavky.

Tyrkysový odtieň
Treťou dôležitou farbou pre toto leto je tyrkysová. Tento svetlý odtieň pekne vynikne na opálenej pleti a rovnako ako v prípade kráľovskej modrej platí, že sluší každému typu pleti a odtieňu vlasov. Užite si pohodové letné dni v príjemnom tyrkysovom tope a v plážovej tunike s tyrkysovým nádychom. Tyrkysové tóny sa pekne dopĺňajú aj s tmavšími pruhmi na tričku, ako príjemná zmena pôsobí ale i na spodnej bielizni.

Zanechajte nám komentár