logo
logo
Módne trendy

Zaujímavé svetrové kombinácie

Zaujímavé svetrové kombinácie

Počas jesene vo vašom šatníku nesmie chýbať široká plejáda svetrov. Vyberte si z množstva kúskov na našom webe a my vám ukážeme, ako s nimi vytvoriť zaujímavý outfit.

Huňatý sveter ako doplnok k šatám

Ak máte zopár kíl navyše, veľký oversized sveter s úzkymi šatmi vytvorí naozaj zaujímavý a štýlový outfit. Široké rukávy so spustenými ramenami zahalia paže, väčšie bruško a navyše aj príjemne zahrejú. Skúste kombináciu svetra a šiat so zlatým vzorom. Ak máte útlu postavu, siahnite po úzkom strihu šiat a svetri, ktorý vašu postavu zvýrazní.

Odviažte sa s kombináciou pulóver + sukňa

Milujete sukne a milujete pulóvre? Tak hurá kombinovať! Na Blancheporte nájdete množstvo zaujímavých kúskov, ktoré spolu vytvárajú dokonalý a štýlový outfit do jesenných dní. Pre hravé ženy máme pripravený pulóver s pastelovými pruhmi, ktorý sa hodí k džínsovej sukni. Vráti vás do mladosti a budete sa cítiť úžasne dievčensky.  Elegantné dámy môžu siahnuť po žakárovej sukni so žltým pulóvrom. Vkusný a svieži jesenný outfit je na svete.

Ukážte svoj úzky pás

Cíťte sa opäť ako mladé dievča a siahnite po kúskoch, ktoré zvýraznia pás. Žiadúci efekt dosiahnete spojením úzkeho trička s rolákom a dlhej, širokej sukne. Nebojte sa siahnuť po výraznej farbe trička. Stanete sa tak neprehliadnuteľnou.

Zanechajte nám komentár